Blog

Ρουζ για φυσική λάμψη

Jul 06, 2024

Ρουζ για φυσική λάμψη

Το καλοκαίρι βρίσκεται στο peek του και δύο είναι οι πρωταγωνιστές του μακιγιάζ μας. Το ρουζ και το μπρόνζερ και ειδικά το πρώτο είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πώς εφαρμόζεται σωστά για να μας δώσει μια υγιή λάμψη χωρίς έντονο κοκκίνισμα στα ζυγωματικά. Η φυσική, ρόδινη λάμψη, σαν να έχουμε περπατήσει λίγο παραπάνω είναι το ζητούμενο αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε και εμείς θα σας αποκαλύψουμε το μυστικό της.

 

Δημιουργήστε μια δροσερή βάση

Η επαρκής ενυδάτωση της επιδερμίδας είνει απαραίτητη. Κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας ένα ενυδατικό primer ή μια κρέμα με ελαφριά λάμψη. Για μέγιστη ενυδάτωση εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα για 10 λεπτά μια sheet mask. Εναλλακτικά, μετά το foundation απλώστε λίγη ακόμα ενυδατική κρέμα σε όλο το πρόσωπο με ταμποναριστές κινήσεις. 

 

Viniferine Brightening Cream, Vegetology, anitabrand.com

 

Επιλέξτε μια απαλή απόχρωση που ταιριάζει στο δέρμα σας.

Χρησιμοποιήστε αποχρώσεις ρουζ που δεν είναι περισσότερο από δύο με τρεις τόνους πιο σκούρες από τη φυσική σας απόχρωσή. Για περισσότερη ένταση, χρησιμοποιήστε μια πιο σκούρα απόχρωση στα εσωτερικά μήλα και στη συνέχεια απομακρύνετε προς τα έξω με μια πιο ανοιχτή. Όσον αφορά το χρώμα, οι ανοιχτοί και ψυχροί τόνοι επιδερμίδας πρέπει να επιλέγουν πιο απαλές αποχρώσεις, όπως το baby pink και το ροδακινί, ενώ οι θερμοί τόνοι μπορούν να επιλέξουν πιο φωτεινές αποχρώσεις. Εφόσον το δέρμα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, ήρθε η ώρα να επιλέξετε την υφή του ρουζ. Ένα κρεμώδες θα σας δώσει πιο φυσικό, γυαλιστερό αποτέλεσμα, ενώ ένα σε μορφή πούδρας είναι ιδανικό για μεγαλύτερη διάρκεια και έντονο χρώμα. 

 

 Αll You Need Face Palette by Anitabrand.com 

 

Stay Vulnerable Melting Blush, Rare beauty, sephora.gr

 

Το blending είναι το παν

Ξεκινήστε εφαρμόζοντας λίγο κρεμώδες ρουζ στα δάχτυλά σας και απλώστε το στα ζυγωματικά με κυκλικές, γρήγορες κινήσεις. Με το προϊόν που έχει μείνει πάνω στα δάχτυλα, περάστε τις πλαϊνές πλευρές της μύτης για να φαίνεται σαν να κοκκινίζετε φυσικά. Για ένα "ηλιοκαμένο" εφέ, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια ελαφριά στρώση στη γέφυρα της μύτης. Χαρίζει μια ανεπιτήδευτη καλοκαιρινή αίσθηση, σαν να ξαπλώσατε για λίγο στον ήλιο.

 

Ολοκληρώστε με λάμψη

Αφού τελειώσετε με την εφαρμογή του ρουζ, σειρά έχει το highlighter. Επιλέξτε επίσης ένα σε κρεμώδη μορφή και περάστε το στα κόκκαλα των ζυγωματικών. Έπειτα για έξτρα λάμψη, ψεκάστε με ένα ενυδατικό mist όλο το πρόσωπο και είστε έτοιμες.

Mist ενυδάτωσης Beauty Elixir, Caudalie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Instagram