Blog

All About Cica

Jul 19, 2023

All About Cica

Cica: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το θαυματουργό συστατικό του skincare

Σίγουρα, έχεις δει το συστατικό Cica, σε αρκετά προϊόντα ομορφιάς – από μάσκες μέχρι ορούς και ενυδατικές κρέμες - αλλά τι κάνει ακριβώς το Cica και γιατί είναι θαυματουργό σύμφωνα με τους ειδικούς;

Η Centella Αsiatica - ή Cica, είναι ένα πολυετές φυτό που ζει στους υγροτόπους της Ασίας και  χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική εδώ και αιώνες. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ δημοφιλές στην περιποίηση της επιδερμίδας χάρη στις καταπραϋντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες. Βασικό στοιχείο στα προϊόντα K-beauty, εμφανίζεται όλο και περισσότερο στη μαζική αγορά, το cica είναι πολύ απαλό και είναι ιδανικό ακόμη και τις πιο ευαίσθητες ή αντιδραστικές επιδερμίδες.

https://anitabrand.com/products/beauugreen-cica-well-booster

https://anitabrand.com/products/beauugreen-cica-well-serum

https://anitabrand.com/products/beauugreen-cica-well-cream   

Το Cica έχει αναρύθμιτα οφέλη για την τόνωση του δέρματος. Εκτός του ότι καταπραϋνει τις φλεγμονές και ενισχύει το δερματικό φραγμό, προστατεύει από εξωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες όπως η ρύπανση και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του το καθιστούν ιδανικό για τη θεραπεία εκζέματος και έξαρσης ψωρίασης. Επίσης το Cica βοηθά στην εξισορρόπηση του λιπαρού και με τάση ακμής δέρματος χωρίς να φράζει τους πόρους, ενώ μειώνει την εμφάνιση των ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Instagram