Blog

Bonajour Skin Care

Feb 21, 2024

Bonajour Skin Care

Βοnajour: Το it skincare brand που αξίζει την προσοχή σου

 

Το Bonajour είναι ένα natural skincare brand και δημιουργήθηκε από τη γυναίκα επιχειρηματία, Dahae Kim, καθώς η ίδια αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με την ακμή σε νεαρή ηλικία.

 

Σε ηλικία μόλις 19 ετών και με μηδενική εμπειρία αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα. Η νεαρή επιχειρηματίας πήρε άδεια από το σχολείο και άρχισε να παρασκευάζει τα δικά της φυσικά καλλυντικά. Διαφορετικά από τα υπόλοιπα brands περιποίησης δέρματος, το Bonajour χρησιμοποιεί συστατικά όπως μελιτζάνα και πράσινο τσάι για να ανανεώσει το δέρμα με τη δύναμη της φύσης.

 

Αν και η Κορέα είναι πολύ ανταγωνιστική στην αγορά ομορφιάς, η Dahae συνέχισε να χτίζει το εμπορικό της σήμα για 10 χρόνια. Οι βασικές αξίες του Bonajour είναι φυσικά, απαλά συστατικά που δίνουν ζωή στο δέρμα. 

 

Τα 5 προϊόντα τoυ Bonajour που ξεχωρίσαμε

 

ROSE STEM CELL AMPOULE

 

Πρόκειται για έναν ορό που βοηθά στη λεύκανση της επιδερμίδας, τη μείωση των πόρων και τη βελτίωση της υφής της. Επιπλέον, συμβάλλει στην ελαστικότητα και την επανόρθωση, ενώ είναι ιδανικός ακόμη και για ευαίσθητα δέρμα. Η δύναμή του κρύβεται στο ροδόνερο, στα βλαστοκύτταρα τριαντάφυλλου και στο ανθόνερο Rosa Centifolia, που είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, τανίνη και κιτρικό οξύ.

 

GREEN MULTI-VITAMIN VITAL NUTRITION SERUM

 

Πλούσιος σε εκχυλίσματα βιταμινούχων φρούτων και δέντρων, με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, φωτίζει το δέρμα παρέχοντάς του ενυδάτωση και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Είναι ιδανικός ακόμη και για τη βελτίωση της όψης των φακίδων, ενώ καταπολεμά τη θαμπή όψη και τις σκούρες κηλίδες.

 

EGGPLANT DAILY BHA TONER

 

Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, τo best selling toner, περιέχει εκχύλισμα μελιτζάνας, σαλικιλικό οξύ και λουπεόλη, που προσφέρουν ήπια απολέπιση. Καθαρίζει τους πόρους και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, βοηθώντας ταυτόχρονα στην θεραπεία της ακμής. Η ελαφριά, μη κολλώδης υφή του, το καθιστά άνετο στην εφαρμογή.

 

GREEN TEA WATER TONER

 

Πλούσιο σε εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, τριπλό υαλουρονικό οξύ και έξι τύπους πεπτιδίων, καταπραϋνει την ερεθισμένη επιδερμίδα και καταπολεμά την κούραση. Επίσης, ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό διατηρώντας το δέρμα υγιές και τονωμένο.

 

GREEN TEA WATER CREAM

 

Ιδανική για καθημερινή χρήση, είναι μία ελαφριά ενυδατική κρέμα εμπλουτισμένη με πράσινο τσάι, πεπτίδια και φυσικά ενυδατικά συστατικά. Προσφέρει θρέψη, μειώνοντας τις ρυτίδες και ενισχύοντας τη φριγηλότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας.

 

PEPTIDE WATER CREAM

 

Η τέλεια κρέμα για λιπαρές επιδερμίδες. Πλούσια σε υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια, ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος, αποκαθιστώντας τα επίπεδα υγρασίας. Επιπλέον, παρέχει προστασία από τους εξωτερικούς ερεθισμούς και διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Instagram