Blog

Bronzer

Mar 13, 2024

Bronzer

Το ρουζ δεν είναι το μόνο προϊόν μακιγιάζ που χαρίζει στην επιδερμίδα φρεσκάδα και ζωντάνια. Το bronzer όταν εφαρμόζεται σωστά δημιουργεί ευκρίνεια στα ζυγωματικά και στα δυνατά σημεία του προσώπου, προσθέτοντας του ζεστασιά και ένα υπέροχο χρώμα σαν να γυρίσατε μόλις από τις διακοπές.

 

Ωστόσο, όπως ακριβώς το foundation και το concealer, το bronzer μπορεί να αποβεί καταστροφικό αν δεν βρείτε την κατάλληλη απόχρωση για τον τόνο του δέρματός σας. Κατά γενικό κανόνα, πρέπει να αποφύγετε αποχρώσεις που φαίνονται πολύ πορτοκαλί ή γκρι, καθώς αυτοί οι τόνοι μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε αφύσικα μαυρισμένες. Είναι πάντα μια καλή ιδέα να ελέγχετε πώς φαίνεται το χρώμα στο φυσικό φως για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει σε κάθε σημείο του προσώπου.

 

Εάν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα, επιλέξτε ένα bronzer έναν ή δύο τόνους πιο σκούρο από το δέρμα σας. Όσον αφορά τους υποτόνους, αναζητήστε επιλογές που είναι ουδέτερες για να αποκτήσετε την πιο φυσική λάμψη. Φροντίστε να αποφεύγετε τα bronzers που φαίνονται υπερβολικά πορτοκαλί ή κόκκινα στη συσκευασία καθώς θα είναι πιο έντονο όταν το απλώσετε στο δέρμα.

 

 

All You Need Face Palette, Anita Brand.

 

Warm Wishes Effortless Bronzer, Rare Beauty, sephora.gr

Bronze Goddess, Estee Lauder.

Bronzing Powder, Bobbi Brown, bobbibrown.gr

Phyto-Touche Illusion of Summer, Sisley.

Poudre de Beauté Eclat Soleil, Gucci, atticadps.gr

Tinted Moisturizer Bronzer, Laura Mercier, atticadps.gr

Skinfinish Sunstruck Radiant Bronzer, MAC.

Bronze to Paradise, L'Oreal Paris.

Air Touch Bronzer, Radiant.

Blaze Glow Time Bronzer Stick, Jane Iredale, janeiredale.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Instagram