Blog

Self Tan For Face

Apr 20, 2024

Self Tan For Face

Όλες γνωρίζουμε ότι η πολύωρη έκθεση στον ήλιο έχει καταστροφικές συνέπειες για το δέρμα μας, αλλά λατρεύουμε και το ηλιοκαμμένο look που αποκτούμε τους καλοκαιρινούς μήνες. Πώς θα το πετύχουμε; Με ένα προϊόν self tan ειδικά σχεδιασμένο για το πρόσωπο.

Παλαιότερα χρησιμοποιούσαμε το ίδιο αυτομαυριστικό στο πρόσωπό όπως και στα πόδια, πράγμα εντελώς λάθος, διότι η επιδερμίδα σε αυτές τις περιοχές είναι πολύ διαφορετική.

Eφαρμογή

Πάντα ξεκινήστε με τον καθαρισμό του προσώπου σας και την αφαίρεση του μακιγιάζ  πριν από την εφαρμογή. Χρησιμοποιήστε έναν προϊόν καθαρισμού με ήπιους απολεπιστικούς παράγονες ή ένα scrub, είτε φυσικό είτε χημικό. Απλώς βεβαιωθείτε, ότι επιλέγετε ένα που δεν περιέχει έλαιο, το οποίο μπορεί να εμποδίσει το αυτομαυριστικό να απορροφηθεί σωστά.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στη συσκευασία, για να εφαρμόσετε το προϊόν , είτε είναι σε μορφή σπρέυ, είτε σε μορφή ορού ή κρέμας.

Για τα προϊόντα που είναι σπρέυ, κρατήστε το μπουκάλι περίπου 10 εκατοστά μακριά από το πρόσωπο. Για τα προϊόντα που είναι σε μορφή κρέμας, εφαρμόστε τα με τον ίδιο τρόπο, που θα κάνατε με μια ενυδατική κρέμα, χρησιμοποιώντας τα χέρια για να απλώσετε μια ομοιόμορφη στρώση. Βεβαιωθείτε, ότι καλύπτετε την επιδερμίδα του προσώπου, συμπεριλαμβανομένων  των συχνά ξεχασμένων περιοχών όπως, η μπροστινή και η πίσω πλευρά του λαιμού, η γραμμή των μαλλιών και τα αυτιά.

Self Tan Sun-kissed Face Drops, Lancaster.

 

 

Self Tan Face Mist, Scandal Beauty

 

D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops, Drunk Elephant.

 

 

The Face - Self Tan Drops, Tan Luxe, sephora.gr

 

 

Night Glow - Self-Tan Face Mist, Isle of Paradise, sephora.gr

 

 

Αegean Bronze Tanning + Skin Perfecting Face & Body Serum, Korres.

 

The Self-Tanning Gel, Dior Solar.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Instagram