Στις αποστολές εκτός Αττικής αναμένονται καθυστερήσεις

Professional Discount Conditions

Για τους επαγγελματίες στον χώρο του μακιγιάζ υπάρχει έκπτωση 20% στα προϊόντα της κατηγορίας ANITA BRAND COSMETICS με την χρήση κωδικού που θα σταλεί απο εμάς. Η έκπτωση δεν μπορεί να συνδυαστεί με αλλες εκπτώσεις οπότε η έκπτωση για επαγγελματιες ΔΕΝ ισχύει στα προϊόντα της κατηγορίας ANITA BRAND COSMETICS που είναι ήδη σε προσφορά.

*ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ για την χρήση του συγκεκριμένου κωδικού είναι:
Η αποστολή στο e-mail μας anitabrandcosmetics@gmail.com του πτυχίου-πιστοποίησης που αποδεικνύει ότι είστε επαγγελματίας στον χώρο του μακιγιάζ και η έγκριση του από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας CHRIS & BRAND IKE. Μετά την έγκριση και ενημέρωση σας από το αρμόδιο τμήμα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελια σας κάνοντας την χρήση του κωδικού που θα σας έχει αποσταλλεί με e-mail.

**ΠΡΟΣΟΧΗ :

  1. Για ΚΑΘΕ παραγγελία όπου γίνεται χρήση του εκπτωτικού κωδικού θα πρέπει να έχει προηγηθεί η αποστολή του πτυχίου-πιστοποίησης και η επικοινωνία με e-mail, καθώς , η εταιρεία CHRIS & BRAND IKE ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ τα πτυχία που έχει λάβει και η χρήση του κωδικού δεν ισχύει εφάπαξ και χώρις προηγούμενη επικοινωνία.
  2. Το e-mail που έχει χρησιμοποιηθεί για να αποσταλεί σε μας το πτυχίο – πιστοποίηση ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να είναι το ίδιο με το e-mail που θα δηλώσετε στα στοιχεία επικοινωνίας σας κατά την πραγματοποίηση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα anitabrand.com .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.

Updating…
  • No products in the cart.