Blog

Glossy lux lipsticks

Nov 11, 2023

Glossy lux lipsticks

Glossy Lipsticks: Το no1 trend των 00s επιστρέφει

 

Mπορεί τα ματ κραγιόν να έχουν γίνει ανάρπαστα τα τελευταία χρόνια, όμως τίποτα δεν μπορεί να νικήσει την φρεσκάδα και το σαγηνευτικό χαρακτήρα που χαρίζουν οιglossy υφές στα χείλη μας.

Αυτό που κάνει τα glossy κραγιόν να ξεχωρίζει είναι το ενυδατικό αποτέλεσμα που προσφέρουν και φυσικά οι υπέροχες αποχρώσεις τους που κάνουν τα χείλη να φαίνονται γεμάτα και λεία, χωρίς τα ενοχλητικά σπασίματα. Στα πλεονεκτήματά τους αξίζει να προσθέσουμε το ότι μπορούν να φορεθούν άφοβα ακόμη και στα πρωινά μας looks.

 

To Glossy Lux Lipstick της Anita Brand, διαθέτη μια πλούσια, ενυδατική φόρμουλα σε 4 αποχρώσεις που αναδεικνύουν όλες τις επιδερμίδες. Η μοναδική υφή τους γλιστρά απαλά στα χείλη προσφέροντας υψηλή απόδοση χρώματος με ένα πέρασμα, χωρίς να αφήνει κενά, παρέχοντας ένα λαμπερό φινίρισμα με 100% κάλυψη.

 

Glossy Lux Butter Cream

Εμπνευσμένο από τα αγαπημένα μας μπισκότα, είναι το ιδανικό χρώμα για looks που αποπνέουν ζεστασιά. Ουδέτερο και κοντά στη φυσική απόχρωση των χειλιών, ταιριάζει με όποιο μακιγιάζ επιλέξετε.

 

Glossy Lux Cotton Candy

Όπως ακριβώς μαρτυρά και η ονομασία του, το Cotton Candy, είναι το απόλυτο ροζ, ιδανικό για girly εμφανίσεις που δεν χάνουν τη γυναικεία πλευρά τους.

 

Glossy Lux Cream Latte

Ελαφρώς πιο σκουρόχρωμο από τo Butter Cream, βρίσκεται στην παλέτα των ουδέτερων, nude αποχρώσεων που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, τονίζοντας ελαφρώς τα χείλη.

 

Glossy Lux Sweet Peach

Η πιο διακριτική εκδοχή του all time classic ροδακινί, υπόσχεται να γεμίσει τα χείλη σας με χρώμα και λάμψη, ενώ αποτελεί την τέλεια απόχρωση για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Instagram