Blog

Προϊόντα μαλλιών για όγκο

Apr 06, 2024

Προϊόντα μαλλιών για όγκο

Σε έναν ιδανικό κόσμο, όλες θα είχαμε γεμάτα, πλούσια μαλλιά με όγκο. Δυστυχώς στον κόσμο που ζούμε αυτό δεν ισχύει. Η πραγματικότητα είναι ότι πολλές από εμάς έχουμε λεπτή τρίχα που δεν έχει πυκνότητα και όγκο χωρίς τα κατάλληλα προϊόντα.

 

Μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές για να αποκτήσετε μαλλιά με όγκο είναι να χρησιμοποιείτε ελαφριά προϊόντα και ειδικά μάσκες, conditioner και σαμπουάν. Όσο πιο βαριά είναι, τόσο πιο "flat" θα δείχνουν τα μαλλιά σας. Αποφύγετε προϊόντα που είναι πολύ λιπαρά και παχύρρευστα με βάση το κερί.

 

Όσον αφορά το χτένισμά σας, τα πάντα στον όγκο έχουν να κάνουν με το πιστολάκι. Βεβαιωθείτε ότι ανασηκώνετε τις ρίζες σας με όρθια κίνηση καθώς στεγνώνετε κάθε τμήμα των μαλλιών. Ολοκληρώστε οποιοδήποτε hair look  με κρύο αέρα και σπρέι κρατήματος. Είναι σημαντικό να αφήνετε κάθε τμήμα να κρυώσει πριν χτενιστείτε για  να "κλειδώσετε" το αποτέλεσμα. 

 

Όλα τα προϊόντα για όγκο εξυπηρετούν σίγουρα έναν σκοπό, αλλά αν ψάχνετε για τα καλύτερα που θα κρατήσουν το χτένισμά σας, δείτε παρακάτω.  

 

Σπρέι για όγκο Hair Rituel Volumizing Spray, Sisley.

Σαμπουάν αύξησης του όγκου Extra Volume Shampoo, Μoroccanoil. 

Σπρέυ για όγκο στις ρίζες Raise The Root Thicken & Lift Spray, Colorwow, sephora.gr

Σαμπουάν για όγκο Resistance Bain Volumifique, Kerastase.

Αφρός για όγκο Oblepikha styling mousse, Natural Siberica. 

Conditioner για όγκο Volume Injection Conditioner, Redken. 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί.

Instagram