ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Αποστολή Προϊόντων.

  • Εντός Αττικής μέσω CCS Courier services 2.5€
  • Εντός Ελλάδας μέσω ACS courier services 2.5€
  • Εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης με ΕΛΤΑ  (μέγιστο βάρος 0.5kg) 13€
 • *Αν το βάρος του πακέτου ξεπερνάει τα 0.5kg θα ειδοποιήστε με email από τα κεντρικά της εταιρίας μας για την διαφορά του ποσού που θα πρέπει να καταβάλετε. (Αφορά αποκλειστικά και μόνο τις παραγγελίες εξωτερικού με ΕΛΤΑ )
  • Σε περίπτωση μη αποδοχής εισαγωγής των προϊόντων της παραγγελία σας στην εκάστοτε χώρα προορισμού, ή για τελωνειακές χρεώσεις η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη .

   

  Τρόποι Πληρωμής.

  Η ANITABRAND.COM σας προσφέρει αρκετούς τρόπους πληρωμής.

  1. ME ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ): Η πληρωμή θα γίνεται στο courier το οποίο θα σας παραδώσει το πακέτο στην επιθυμητή διεύθυνση. Το τελικό σας ποσό θα περιέχει και τα έξοδα αποστολής.
  2. ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ : Eurobank e commerce ασφαλείς αγορές με την πιστωτική η την χρεωστική σας κάρτα. Προσωπικά στοιχεία (συμπεριλαμβανομένου και του αριθμού της κάρτας) δεν αποθηκεύονται στην σελίδα μας.
  3. ΜΕ PAY PAL : Διαλέγοντας την πληρωμή μέσω Paypal αυτομάτως θα μεταφερθείτε και στην ανάλογη σελίδα όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Αυτή η μέθοδος είναι απολύτως αυτόματη και παίρνει μόνο λίγα λεπτά, προσωπικά στοιχεία δεν αποθηκεύονται στην σελίδα μας.
  4. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ : Στην περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να συμπεριληφθεί στην αιτιολογία ο αριθμός της παραγγελία σας και το ονοματεπώνυμο σας. Θα πρέπει να μας αποσταλεί το αποδεικτικό της κατάθεσης μαζί με το όνομα σας και τον αριθμό της παραγγελίας εντός 3 εργάσιμων ημερών στο email μας: thebrandshaker@gmail.com για να ολοκληρώσουμε την αποστολή της παραγγελίας. Προσοχή στα σχόλια της παραγγελίας θα πρέπει να μας αναφέρεται ότι η παραγγελία σας θα εξοφληθεί με τραπεζική κατάθεση.

  Ο τραπεζικός μας λογαριασμός για να κάνετε την κατάθεση είναι :

  EUROBANK:
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: CHRIS AND BRAND I.K.E
  IBAN: GR8702601780000860201256619

  Αλλαγές Προϊόντων.

  Αλλαγή προϊόντων, Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων

  Μέσα σε 14 μέρες απο την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας έχετε το δικαίωμα να κάνετε αλλαγή σε κάποιο άλλο κομμάτι της αρέσκειάς σας. Το πακέτο θα πρέπει να αποσταλεί πίσω στα κεντρικά γραφεία κατόπιν συνεννόησης στο email info@anitabrand.com.

  Όλα τα πακέτα αλλαγών περνούν αυστηρό έλεγχο από την ομάδα της σελίδας anitabrand.com Θα πρέπει να είναι καινούρια, μη χρησιμοποιημένα και όπως το παραλάβατε απο το courier μαζί με το κουτί. Εάν κάποια αλλαγή είναι μισή, χαλασμένη, χρησιμοποιημένη ή βρώμικη τότε εμείς δεν θα πάρουμε κάποια ευθύνη και το πακέτο θα γυρίσει πίσω στον αγοραστή του.

  Σας ενημερώνουμε οτι για δική σας διευκόλυνση μόλις παραλάβετε τη παραγγελία θα πρέπει να την ελέγξετε προσωπικά. Να είστε σίγουροι ότι ούτε το πακέτο, ούτε όμως και το κόσμημα έχουν κάποιο ελλάτωμα. Εάν επιλέξετε να το στείλετε πίσω στα κεντρικά γραφεία τότε τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

  Αλλαγές ή επιστροφές χωρίς την απόδειξή αγοράς δεν θα γίνονται αποδεκτές.

  Σε περίπτωση που ένα κόσμημα σπάσει τότε η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη παρά μόνο αν έσπασε κατά την μεταφορά του προς εσάς. Το κόστος της επιστροφής του προϊόντος σε κάθε περίπτωση επιβαρύνει τον πελάτη όπως και τα έξοδα αποστολής.

  Σε οποιαδήποτε αλλαγή η επιστροφή προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. 

  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ FAUX ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.

  ΓIA TON TPOΠO AΠOΣTOΛHΣ TΩN KOΣMHMATΩN ΣE EMAΣ ΓIA OΠOIONΔHΠOTE ΛOΓO (EΠIΣKEYH, AΛΛAΓH K.A) H ETAIPEIA MAΣ ΔEN ΦEPEI KAMIA EYΘYNH.

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!

  • ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ
  • ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ANITA BRAND COSMETICS ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
  • ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ DIAMONDS & FINE JEWELRY ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

  ΠΡΙΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΏΝ ΤΟΥ ANITABRAND.COM!!!
  THEBRANDSHAKER@GMAIL.COM ANITABRANDCOSMETICS@GMAIL.COM

  ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ:

  Η σελίδα μας  anitabrand.com προορίζεται αποκλειστικά για προσωπική χρήση σας και όχι για εμπορική. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται προϊόντα με την επωνυμία μας καθώς και προϊόντα που έχετε προμηθευτεί από εμάς για μεταπώληση η οποιασδήποτε άλλης προβολής προώθησης εμπορικού σκοπού.