Τα διαφορετικά είδη πολύτιμων λίθων έχουν και διαφορετική σκληρότητα και μπορούν να γρατζουνιστούν ή να χτυπήσουν το ένα το άλλο, αν αποθηκευτούν μαζί. Κρατήστε αποθηκευμένα τα κοσμήματά σας σε απαλές συσκευασίες, όπως αυτή του THE BRAND SHAKER, και φροντίστε να το κλείσετε σωστά ώστε τα αντικείμενα να μην μπερδευτούν.

Πάντα να τοποθετείτε τα κοσμήματά σας τελευταία αφού ντυθείτε, βαφτείτε ή φτιάξετε τα μαλλιά σας διότι υπάρχει περίπτωση διάβρωσης εάν κάποιο προϊόν πέσει στο σκουλαρίκι και δεν το προσέξετε.

Πριν κοιμηθείτε, κάνετε μπάνιο ή δουλειές θα πρέπει το κόσμημα να αφαιρείται από πάνω σας για να μην του δημιουργήσουν τα χημικά πρόωρη αλλοίωση του χρώματος.

NA MHN ΦΟΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ.

Θα συνηστούσαμε ως γενική κατευθυντήρια γραμμή να αποφύγετε να φέρετε σε επαφή τα κοσμήματά σας με:
– άσκηση, υδρώτα
– κρέμες χεριών ή σώματος
– αρώματα
– ξύδι
– ασετόν
– χλωρίνη
– οινόπνευμα
– νερό
– θαλασσινό νερό
– σαμπουάν, αφρόλουτρο

Φροντίδα χρυσών κοσμημάτων

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την φροντίδα των χρυσών κοσμημάτων σας ώστε να τους χαρίσετε μεγάλη διάρκεια ζωής διατηρώντας τα λαμπερά και σε άριστη κατάσταση με το πέρασμα τον χρόνων.Κρατήστε το κόσμημά σας αποθηκευμένο σε απαλές συσκευασίες, όπως αυτή που υπάρχει μέσα στο κουτί του, και φροντίστε να το κλείσετε σωστά ώστε μην μπερδευτεί ή γρατζουνιστεί. Πριν τον ύπνο, το μπάνιο ή την πραγματοποίηση εργασιών θα πρέπει να αφαιρείτε το κόσμημα από πάνω σας.Θα συνιστούσαμε να αποφεύγετε να φέρετε σε επαφή τα κοσμήματα σας με : άσκηση, ιδρώτα, κρέμες, αρώματα, ξύδι, ασετον, χλωρίνη , οινόπνευμα, νερό, θαλασσινό νερό , σαμπουάν, αφρόλουτρο.Οι εγγυήσεις των χρυσών κοσμημάτων δεν σχετίζονται με χρονικό όριο, παρά μόνο με την ποιότητα του προϊόντος την ώρα που παραδίδεται. Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει την επισκευή του κοσμήματος σας στην σπανία περίπτωση που εντοπιστεί κατασκευαστικό ελάττωμα μέσα στην περίοδο δύο ετών από την ημερομηνία αγοράς του χρυσού κοσμήματος σας. Γραντζουνιές, απώλεια λάμψης/χρώματος, αποκολλήσεις πετρών , ζημιές που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση, καταστροφή,  φυσιολογική φθορά ή παρατεταμένη χρήση δεν καλύπτονται από την εγγύηση μας και για την επισκευή τους υπάρχει σχετική χρέωση.