Για τους επαγγελματίες στον χώρο του μακιγιάζ υπάρχει έκπτωση 20% στα προϊόντα της κατηγορίας ANITA BRAND COSMETICS με την χρήση κωδικού που θα σταλεί απο εμάς. Η έκπτωση δεν μπορεί να συνδυαστεί με αλλες εκπτώσεις οπότε η έκπτωση για επαγγελματιες ΔΕΝ ισχύει στα προϊόντα της κατηγορίας ANITA BRAND COSMETICS που είναι ήδη σε προσφορά.

*ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ για την χρήση του συγκεκριμένου κωδικού είναι:
Η αποστολή στο e-mail μας anitabrandcosmetics@gmail.com του πτυχίου-πιστοποίησης που αποδεικνύει ότι είστε επαγγελματίας στον χώρο του μακιγιάζ και η έγκριση του από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας ANITA BRAND COSMETICS. Μετά την έγκριση και ενημέρωση σας από το αρμόδιο τμήμα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελια σας κάνοντας την χρήση του κωδικού που θα σας έχει αποσταλλεί με e-mail.

**ΠΡΟΣΟΧΗ :

  1. Για ΚΑΘΕ παραγγελία όπου γίνεται χρήση του εκπτωτικού κωδικού θα πρέπει να έχει προηγηθεί η αποστολή του πτυχίου-πιστοποίησης και η επικοινωνία με e-mail, καθώς , η εταιρεία ANITA BRAND COSMETICS ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ τα πτυχία που έχει λάβει και η χρήση του κωδικού δεν ισχύει εφάπαξ και χώρις προηγούμενη επικοινωνία.
  2. Το e-mail που έχει χρησιμοποιηθεί για να αποσταλεί σε μας το πτυχίο – πιστοποίηση ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να είναι το ίδιο με το e-mail που θα δηλώσετε στα στοιχεία επικοινωνίας σας κατά την πραγματοποίηση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα anitabrand.com .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.