Αλλαγές & Επισκευές

Αλλαγή προϊόντων, Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων

Μέσα σε 14 μέρες απο την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας έχετε το δικαίωμα να κάνετε αλλαγή σε κάποιο άλλο κομμάτι της αρέσκειάς σας. Το πακέτο θα πρέπει να αποσταλεί πίσω στα κεντρικά γραφεία με επιβάρυνση δική σας στα έξοδα αποστολής και κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μας στο info@anitabrand.com. 

Όλα τα πακέτα αλλαγών παιρνούν αυστηρό έλεγχο απο την ομάδα της σελίδας anitabrand.com. Θα πρέπει να είναι καινούρια, μη χρησιμοποιημένα και όπως το παραλάβατε απο το courier μαζί με το κουτί. Εάν κάποια αλλαγή είναι μισή, χαλασμένη, χρησιμοποιημένη ή βρώμικη τότε εμείς δεν θα πάρουμε κάποια ευθύνη και το πακέτο θα γυρίσει πίσω στον αγοραστή του.

Σας ενημερώνουμε οτι για δική σας διευκόλυνση μόλις παραλάβετε τη παραγγελία θα πρέπει να την ελέγξετε προσωπικά. Να είστε σίγουροι ότι ούτε το πακέτο, ούτε όμως και το κόσμημα έχουν κάποιο ελάττωμα. Εάν επιλέξετε να το στείλετε πίσω στα κεντρικά γραφεία τότε τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

 Αλλαγές ή επιστροφές χωρίς την απόδειξή αγοράς δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Σε περίπτωση που ένα κόσμημα σπάσει τότε η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη παρά μόνο αν έσπασε κατά την μεταφορά του προς εσάς. Το κόστος της επιστροφής του προϊόντος σε κάθε περίπτωση επιβαρύνει τον πελάτη.

 Επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείτε στην σελίδα μας.

Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μαυρίσματος και καταστροφής του επιχρυσώματος του κοσμήματος καθώς, ιδιαίτερα στην περίπτωση των faux κοσμημάτων θα πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση τους.

Για οποιαδήποτε αλλαγή προϊόντος τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη σε κάθε περίπτωση.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ (ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΑΛΛΑΓΗ Κ.Α) Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μέχρι το προϊόν να φτάσει πίσω στην εταιρία μας είναι πολύ σημαντικό να εξασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά του καθώς βρίσκεται υπό την δίκη σας ευθύνη ώστε να μην συμβεί  τυχόν απώλεια η φθορά  του προϊόντος και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής η αλλαγής του.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ANITA BRAND COSMETICS ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ DIAMONDS & FINE JEWELRY ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΡΙΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΏΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ANITABRAND.COM στο email info@anitabrand.com 

 

Επισκευές

Για οποιαδήποτε επισκευή  επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της σελίδας anitabrand.com στο email info@anitabrand.com 

 

Καθώς και στα τηλέφωνα επικοινωνία μας 2103455234 και 6941573362.