Blog

5 τρόποι για προσθέσετε λάμψη στο μακιγιάζ σας

Dec 21, 2023

5 τρόποι για προσθέσετε λάμψη στο μακιγιάζ σας
5 τρόποι για προσθέσετε λάμψη στο μακιγιάζ σας

 

Αυτές τις γιορτές πηγαίνετε το μακιγιάζ σας στο επόμενο επίπεδο προσθέτοντας λίγη λάμψη. Τα glitter makeup looks είναι η πιο δημοφιλής τάση αυτή τη στιγμή - και ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αναδείξετε τη δημιουργική σας πλευρά. 

Είτε ετοιμάζεστε για ένα super glam πάρτυ, είτε απλά θέλετε να απολαύσετε τη χριστουγεννιάτικη βόλτα σας με λίγο sparkle, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να υιοθετήσετε το trend παραμένοντας κομψή. 

 

Glitter στα μάτια

Μετά την εφαρμογή της σκιάς σας, μπορείτε να προσθέσετε λίγο glitter σε loose ή κρεμώδη μορφή στο άνω βλέφαρο ή στο κέντρο του για λίγη έξτρα λάμψη. 

Εναλλακτικά μπορείτε να το φορέσετε μόνο του στο άνω βλέφαρο με μία nude βάση, διατηρώντας το υπόλοιπο μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους. 

Glitter Red, MAC. 

Liquid Metal for Eyes and More 27, Radiant. 

Glitter στα φρύδια

Ο πιο εύκολος τρόπος να δημιουργήσετε ένα λαμπερό και ιδαίτερο look είναι να εφαρμόσετε λίγο glitter στα φρύδια σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μικρό πινελάκι και λίγη κόλλα για βλεφαρίδες.

 

 

Έντονο highligter

Τα Χριστούγεννα επιτρέπεται λίγη παραπάνω υπερβολή στο μακιγιάζ. Και τι καλύτερο από το αγαπημένο μας highlighter; Εφαρμόστε το σε γενναίες δόσεις στα ζυγωματικά και περάστε το από τους κροτάφους μέχρι το άνω βλέφαρο για να δώσετε λάμψη και να δημιουργήσετε ένα holographic εφέ. 

 

Diamond Bomb All Over Diamond Veil, Fenty Beauty, sephora.gr

 

Glitter στα χείλη

Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους να φορέσετε το glitter είναι στα χείλη. Αφού εφαρμόσετε το κόκκινο κραγιόν σας, περάστε τα χειλη με λίγο gloss και από πάνω με ένα πινελάκι εφαρμόστε το glitter στο χρώμα που σας αρέσει. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια απόχρωση, είτε χρυσό ή φούξια για να δημιουργήσετε μια στυλάτη αντίθεση.

 

Μetallic Glitter, Nyx. 

 

Glitter tears

Ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά looks με glitter που θα λατρέψετε οι τολμηρές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε λίγη διαφανή κόλλα για βλεφαρίδες  κάτω από την εξωτερική γωνία του ματιού και έπειτα το glitter.  Τέλος, τονίστε τις βλεφαρίδες σας με αρκετή μάσκαρα. 

 

Top Coat, Natasha Denona. 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί.

Instagram