Blog

Sunscreen Stick

May 08, 2024

Sunscreen Stick

Προστασία και ομορφιά σε ένα προϊόν.

 

Ποιο είναι το καλύτερο αντηλιακό; Σίγουρα αυτό που χρησιμοποιείτε καθημερινά και που το εφαρμόζετε κάθε δύο ώρες όταν είστε έξω στον ήλιο. Πώς μπορεί όμως αυτό είναι εφικτό; Δοκιμάστε ένα σε μορφή stick!

 

Τα παραδοσιακά αντηλιακά προϊόντα έρχονται σε  μορφή λοσιόν, κρέμας ή σπρέι, αλλά τα στικ SPF είναι μια σχετικά νέα προσθήκη που θα λατρέψετε. Μπορείτε να τα απλώσετε είτε σε όλο σας το πρόσωπο, είτε ως έξτρα προστασία στα σημεία όπου σχηματίζονται κηλίδες μελάγχρωσης και όπου καίγεστε πιο γρήγορα.

 

Γιατί αγαπάμε ένα στικ SPF:

 

Έχει απλή και βολική εφαρμογή ενώ εφαρμόζεται στα σημεία που το έχουμε περισσότερο ανάγκη, όπως στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Είναι ιδανικό για να ανανέωση της αντηλιακής προστασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, δεν κινδυνεύει να ανοίξει στην τσάντα σας. 

 

Πώς εφαρμόζεται το αντηλιακό σε στικ.

 

Κάθε μέρος του προσώπου ή του σώματος όπου εφαρμόζεται το στικ πρέπει να περαστεί αρκετές φορές. Ακόμα και τέσσερις φορές δεν είναι αρκετές. Είναι σημαντικό να μην παραλείψετε ούτε ένα σημείο στο πρόσωπο και αν και μπορεί να φαίνεται πρόκληση, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει καθώς δεν αφήνει λευκά σημάδια.

 

Για 100% προστασία, προτείνουμε να χρησιμοποιείτε ένα κλασικό αντηλιακό με υψηλό SPF 50+ το πρωί και να έχετε το στικ στην τσάντα σας για ανανέωση οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

 

Astris City Sunscreen, Harites, harites.com

Clear Suncare Stick SPF 50+, Shiseido.

Glow Stick Sunscreen SPF50 PA++++, Supergoop, sephora.gr

Matte Sun Stick Mugwort + Camelia, Beauty of Joseon, elbeauty.gr

Sun Perfect Youth Protection Sun Clear & Tinted Stick SPF50, Lancaster.

Sunissime The Protective Sun Stick SPF50+, Lierac. Στα φαρμακεία.

Sun Project Silky Calming Sun Stick SPF50+, Thank You Farmer.

Vinosun Protect Invisible Stick SPF50, Caudalie. Στα φαρμακεία.

Capital Soleil Stick SPF 50, Vichy. Στα φαρμακεία. 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί.

Instagram