Blog

Ρουζ: Το πιο hot προϊόν αυτή τη στιγμή

Jan 08, 2024

Ρουζ: Το πιο hot προϊόν αυτή τη στιγμή

Ρουζ: Το πιο hot προϊόν αυτή τη στιγμή

 

Αν υπάρχει ένα προϊόν μακιγιάζ που μπορεί να δώσει ζωή στο δέρμα μας σε δευτερόλεπτα, αυτό είναι το ρουζ. Όταν είμαστε ενθουσιασμένες και υγιείς, τα μάγουλά μας αποκτούν ένα φυσικό κοκκίνισμα που κολακεύει ιδιαίτερα. Αυτό ακριβώς θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε με τον μικρό πρωταγωνιστή του νεσεσέρ μας. 

Το ρουζ είναι σαν ένα αξεσουάρ και δεν έχετε παρά να το ταιριάξετε με τη διάθεσή σας και τη δήλωση που θέλετε να κάνετε εκείνη τη μέρα – πόσο χρώμα θέλετε; 

 

Δεν υπάρχει μόνο ένα μέρος για να το φορέσετε.  Οι περισσότερες εφαρμόζουν το ρουζ τους στα μήλα των μάγουλων. Άλλες προτιμούν να το φορούν ψηλότερα στα μάγουλα για ένα αποτέλεσμα lifting, και κάποιες στη γέφυρα της μύτης για να αναδημιουργήσουν ένα ηλιοκαμμένο look. Ο καλύτερος τρόπος είναι να λάβετε υπόψη πώς γίνεται δέρμα σας όταν κοκκινίζει φυσικά –είτε γύρω από τους κροτάφους είτε κάτω από τα μήλα σας– και να το εφαρμόζετε σε αυτές τις περιοχές, κάνοντας καλό blending. 

 

Είτε επιλέξετε ένα  τολμηρό κοραλί, απαλό ροζ ή ζεστό ροδακινί, λίγο χρώμα μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο υγιείς και φωτεινές με ελάχιστη προσπάθεια. Εμείς συγκεντρώσεμε τα καλύτερα ρουζ σε πουδρέ και κρεμώδεις υφές και εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

 

All You Need Face Palette, anitabrand.com 

Blush de Beaute, Gucci Beauty, atticadps.gr

 

Soft Pinch Liquid Blush Grateful, Rare Beauty, sephora.gr

 

Liquid Blush, Nars, sephora.gr

Glow Time™ Blush Stick Fervor, Jane Iredale, janeiredale.gr

NEW! GLOWING SKIN & PRETTY BLUSHED CHEEKS KIT

Soft Pop Powder Blush,makeupbymario.com

Cheeky Tint Blush Stick - Cream blush

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί.

Instagram