Blog

Eye Creams

Jan 04, 2024

Eye Creams

Οι καλύτερες κρέμες ματιών που ξυπνούν το βλέμμα

 

Κουραστήκατε να δείχνετε... κουρασμένες; Οι κρέμες ματιών όχι μόνο μειώνουν τους μαύρους κύκλους και χαρίζουν φως στην πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου, αλλά λειτουργούν τέλεια και στη μείωση των σημαδιών γήρανσης, δηλαδή των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και του ποδιού της χήνας. Το νεανικό, φρέσκο βλέμμα δεν αποτελεί πλέον άπιαστο όνειρο και μπορείτε να το αποκτήσετε αρκεί να επιλέξετε την κατάλληλη κρέμα ματιών, ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

 

Εξαρτάται από το τι ψάχνετε, είτε αυτό είναι κάτι για να συσφίξει και να ξεφουσκώσει ή απλά να ενυδατώσει, να διώξει τους μαύρους κύκλους ή να διορθώσει το χρώμα. Ό,τι κι αν αναζητάτε, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών σας είναι πολύ πιο ευαίσθητο από το υπόλοιπο πρόσωπό σας, γι' αυτό χρειάζεται σωστή φροντίδα.

 

Η περιοχή των ματιών είναι πάντα από τις πρώτες που εμφανίζουν ορατά σημάδια γήρανσης. Λεπτό και χωρίς την υποστήριξη του υποκείμενου λίπους, το δέρμα γύρω από τα μάτια δεν έχει ουσιαστικά σμηγματογόνους αδένες και είναι πολύ ευάλωτο στην ξηρότητα και τη χαλάρωση. Εκτός αυτού, οι κινήσεις που κάνουν οι μύες όταν εκφραζόμαστε, δημιουργούν περισσότερες γραμμές στην περιοχή με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ρυτίδες, πρήξιμο ακόμα και ερυθρότητα. 

 

Ορός επανόρθωσης Eye Reboot Concentrate, YSL. 

Ορός ενδυνάμωσης της περιοχής των ματιών Ultimune Eye Power Infusing Concentrate, Shiseido.

Κρέμα για λάμψη με βιταμίνη C C-Tango Multivitamin Eye Cream, Drunk Elephant, sephora.gr

Ορός κατά των μαύρων κύκλων και των λεπτών γραμμών Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum, Kiehl's. 

Ορός λάμψης Advanced Genifique Yeux Light Pearl, Lancome.

Κρέμα κατά των ρυτίδων The Eye Concentrate, La Mer. 

Θεραπεία κατά του πρηξίματος De-Puff Eye Treatment, Dr. Sebagh, inbeautypharma.com

Κρέμα για σύσφιξη Prime Contour, Valmont. Στην King George Boutique και στο atticadps.gr 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί.

Instagram