Blog

Eye Need You Liner-Eyeliner

Nov 22, 2023

Eye Need You Liner-Eyeliner

EYE NEED YOU LINER

 

Το eyeliner της Anita Brand, EYE NEED YOU LINER, έχει έντονο, βαθύ, μαύρο, ματ χρώμα και είναι ανθεκτικό στο νερό. Η άκρη του διαθέτει το ιδανικό μέγεθος και το καθιστά την τέλεια επιλογή καθώς σας επιτρέπει να δημιουργείτε με ακρίβεια είτε λεπτές είτε πιο έντονες γραμμές, ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση στεγνώνει αμέσως και προσφέρει έντονο ματ αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 20 ώρες. Η υφή του γλιστράει με ευκολία στο μάτι δίνοντάς σας τον πλήρη έλεγχο για εύκολη, σταθερή εφαρμογή.

 

Eyeliner Tips:

 

Το μυστικό είναι να εφαρμόζετε το eyeliner με τα μάτια σας ανοιχτά και να κοιτάζετε κατευθείαν στον καθρέφτη. Αυτό θα βοηθήσει να δείτε πού βρίσκονται οι πτυχές των ματιών σας και θα αποτρέψει το μουτζούρωμα του eyeliner. Μόλις σχεδιάσετε τη γραμμή, μπορείτε να κλείσετε το μάτι σας και να ολοκληρώσετε με την εφαρμογή του στο άνω βλέφαρο.

 

Less is more

 

 

Για να σχεδιάσετε τη γωνία του eyeliner εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα προϊόντος στην εξωτερική γωνία του ματιού και σχεδιάστε σιγά σιγά.

Η εφαρμογή eyeliner στην εξωτερική γωνία των ματιών θα τα βοηθήσει επίσης να φαίνονται πιο ανυψωμένα και πιο ζωηρά. Άλλο ένα tip για φυσικό look είναι να κρατήσετε τη γραμμή λεπτή και μακριά.

 

Σηκώστε τη γωνία του eyeliner για να φαίνονται τα μάτια σας πιο ανυψωμένα

 

Σχεδιάστε τη γραμμή του eyeliner με φορά προς την άκρη του φρυδιού σας και όχι ευθεία, εάν θέλετε ένα πιο ανυψωμένο look.

 

Πάντα να έχετε κοντά σας κάποια εργαλεία καθαρισμού

 

Μια τελευταία συμβουλή γείναι να έχετε εύκαιρες μπατονέτες και ένα νερό micellaire. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να διορθώσετε τυχόν λάθη και να κάνετε τις γραμμές σας ομοιόμορφες και αιχμηρές σαν μαχαίρι. Όσον αφορά την εφαρμογή eyeliner, ωστόσο, να θυμάστε ότι η πρακτική εξάσκηση θα την κάνει τέλεια. Οι γραμμές eyeliner πρέπει να είναι αδερφές, αλλά όχι δίδυμες!

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί.

Instagram