Blog

The Best Travel Kit!

Nov 18, 2023

The Best Travel Kit!

Πώς θα σας φαινόταν να μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας τα αγαπημένα σας πινέλα μακιγιάζ; Αν είστε makeup addict, τότε το Super Mini Travel Kit, είναι αυτό που χρειάζεστε!

Πρόκειται για ένα πολύ chic νεσεσέρ που περιλαμβάνει 9 travel size, πολύ ελαφριά, handmade πινέλα για τα μάτια και το πρόσωπο ώστε να σας συνοδεύουν οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

 

Powder/Highlighter

 

Ειδικά σχεδιασμένο για τις πούδρες, είναι ιδανικό για να εφαρμόζεις την setting powder, αλλά και τo αγαπημένο σου highlighter.

 

Blush/Bronzer

Το τέλειο πινέλο για την εφαρμογή του ρουζ και του μπρόνζερ καθώς διαθέτει αυστηρό σχήμα για να δημιουργήσετε γωνίες στο πρόσωπο, ενώ είναι αρκετά fluffy για να δώσετε χρώμα στα μάγουλα και τα μήλα.

 

Concealer

Flat και "σφιχτό", είναι ο σύμμαχός σας στην εφαρμοφή του concealer, χωρίς να αφήνει ραβδώσεις στην περιοχή των ματιών.

 

Big Blender

Το τέλειο πινέλο για να απλώσεις και να αναμίξεις τη σκιά σου. Οι μακριές τρίχες εφαρμόζουν άψογα τις χρωστικές του προϊόντος και χαρίζουν ένα γεμάτο αποτέλεσμα.

 

Buffer

Iδανικό για να εφαρμόσετε μία λεπτή στρώση πούδρας ή foundation ή για να αφαιρέσετε την περίσσεια ποσότητα προϊόντος από τα μάτια ή το πρόσωπο.

 

Small Blender

Το "αδερφάκι" του Big Blender σε μικρότερο μέγεθος για να έχετε μεγαλύτερη ακρίβεια.

 

Round Smudger

Αρκετά σφιχτό και στρογγυλεμένο, δίνει ένταση στις σκιές των ματιών και κάνει την εφαμοργή τους παιχνίδι.

 

Flat Smudger

Ο σύμμαχός σας για το τέλειο smokey eye look, "σβήνει¨ τέλεια το μολύβι ή τις σκιές.

 

Brow/Liner

Με αυστηρό σχεδιασμό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γεμίσετε ή να σχεδιάσετε τα φρύδια σας αλλά και για να εφαρμόσετε το eyeliner.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί.

Instagram