Blog

Hair Claw

Jul 20, 2024

Hair Claw

Πώς να πιάσεις τα μαλλιά σου με κλάμερ, ανάλογα με το στυλ τους

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να πετύχετε το τέλειο updo, αλλά ένας από τους πιο εύκολους και γρήγορους είναι να το κάνετε με ένα hair claw. Το στυλ που δημιουργεί το γνωστό σε όλες «κλάμερ» είναι απίστευτα αβίαστο, ενώ διατηρεί τον κομψό του χαρακτήρα. 

Το συγκεκριμένο αξεσουάρ μαλλιών χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες, αλλά είχε περίοπτη θέση στο χώρο της ομορφιάς τη δεκαετία του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του '80. Μάλιστα αρκετές celebrities το έχουν λατρέψειανάμεσά τους η Gwyneth Paltrow και η Jennifer Aniston 

 

Πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος hair claw

Θα πρέπει να σκεφτείτε την ποσότητα των μαλλιών που έχετε, το μήκος τους και το στυλ που θέλετε να πετύχετε. Όσο πιο πλούσια και πυκνά είναι τα μαλλιά σας, τόσο μεγαλύτερο κλάμερ θα χρειαστείτε.

 

Ίσια μαλλιά

Αν έχετε ίσια μαλλιά στρίψτε τα σε μια χαμηλή αλογοουρά και αφήστε μερικά τουφάκια πεσμένα μπροστά. Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε το στυλ μισά- μισά, ένα στυλ αρκετά χαριτωμένο και καλοκαιρινό. 

 

Σγουρά ή κυμματιστά μαλλιά

Όσες έχετε σγουρά ή κυματιστά μαλλιά μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα looks Για τις αρχάριες, στρίψτε πλήρως τα μαλλιά σας προς τα πάνω και τοποθετήστε το κλάμερ στο ύψος των αφτιών.

 

Μακριά, πυκνά μαλλιά

Αν έχετε μακριά, πυκνά μαλλιά, θα χρειαστείτε ένα πολύ μεγάλο κλιπ με μακριά δόντια για να στερεώσετε τα μαλλιά σας στη θέση τους, ειδικά αν θέλετε όλα τα μαλλιά σας ψηλά.

Για ένα μισό πάνω, μισό κάτω look μειώστε λίγο το μέγεθος του κλιπ για να συγκρατήσετε το τμήμα των μαλλιών στη θέση του. Το μισό-πάνω look είναι επίσης πολύ καλό για μαλλιά που έχουν αρκετό βάρος.

 

Κοντά μαλλιά ή σε κούρεμα καρέ

Τα μαλλιά κοντού μήκος χρειάζονται απλά ένα μικρό κλάμερ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πιάσετε μόνο τη μία πλευρά και να δημιουργήσετε ένα κομψό look που θυμίζει τα αγαπημένα μας French girls.Hair 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί.

Instagram