Blog

Stay in line with our lipliners

Oct 28, 2023

Stay in line with our lipliners
Πώς να εφαρμόσετε σωστά το μολύβι χειλιών, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε

 

Ανάμεσα στα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε σχεδόν κάθε φορά που βαφόμαστε αλλά πάντα θα αναζητούμε τον τέλειο τρόπο εφαρμογής είναι το μολύβι χειλιών. 

 

Σίγουρα έχετε δει πολλές τάσεις lip liner όλα αυτά τα χρόνια (είχαν τα πάνω και τα κάτω τους), ωστόσο μπορεί να θέλετε να τελειοποιήσετε την εφαρμογή του. Είτε θέλετε να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο juicy, είτε να τονίσετε το σχήμα τους, το lip liner είναι ο ήρωάς τους. 

 

Προετοιμασία των χειλιών

Πρώτα από όλα, ποτέ μην παραμελείτε τα χείλη σας. Όσο πέφτει η θερμοκρασία, τα χείλη σκάνε και γίνονται πιο ξηρά. Ωστόσο, το να εστιάσετε στο να τα διατηρήσετε  λεία και ενυδατωμένα θα σας βοηθήσει πολύ. Υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι για να εξασφαλίσετε ότι τα χείλη σας δείχνουν και αισθάνονται ενυδατωμένα. Ξεκινήστε κάνοντας απολέπιση για να απαλλαγείτε από το νεκρό δέρμα και συνεχίστε με ένα ενυδατικό balm.

 

Εφαρμογή του lip liner

 

Ο καθένας έχει το δικό του μοναδικό σχήμα χειλιών, οπότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε το δικό σας πριν εφαρμόσετε το lip liner.  Μπορεί να έχετε ένα πιο γεμάτο κάτω χείλος και να θέλετε να βελτιώσετε το σχήμα του επάνω χείλους ή ίσως να θέλετε να τα κάνετε πιο γεμάτα. Το να προσδιορίσετε τι σας αρέσει ήδη και τι θα θέλατε να "διορθώσετε", είναι το κλειδί για την εφαρμογή. 

 

Σχεδιασμός του σχήματος

 

Αν θέλετε ένα πιο γεμάτο πάνω χείλος, κάντε ένα ελαφρύ περίγραμμα γύρω του, μεγαλώνοντας ελάχιστα τα χείλη για να δημιουργήσετε μια πληρότητα που όμως να φαίνεται ρεαλιστική.

 

Ένας καλός γενικός κανόνας είναι ότι το nude lip liner ταιριάζει με οποιοδήποτε χρώμα κραγιόν πρόκειται να φορέσετε και μπορεί να είναι μια εξαιρετική βάση για να ενισχύσετε το σχήμα των χειλιών σας. Εάν δεν σας αρέσει το nude, επιλέξτε ένα χρώμα που να ταιριάζει με την απόχρωση του κραγιόν που έχετε επιλέξει για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν εμφανείς γραμμές.

 

Γέμισμα

 

Για να ολοκληρώσετε το γέμισμα των χειλιών σας, δημιουργήστε μια μικρή σκιά στο κέντρο του κάτω χείλους με το μολύβι σας. Αυτό δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός πολύ πιο γεμάτου κάτω χείλους. 

 

 

Οι επιλογές μας:

 

LIPLINER - BERRY


 

Εξαιρετικά βουτυρένιο, γλιστρά απαλά στα χείλη και έχει υψηλή απόδοση χρώματος, ενώ είναι αδιάβροχο και παραμένει σταθερό τουλάχιστον για 6 ώρες. Είναι ιδανικό για σκούρα βουργουνδί κραγιόν και σκουρόχρωμες αποχρώσεις.

 

LIPLINER - DAIQUIRI

 

 

Εξαιρετικά βουτυρένιο, γλιστρά απαλά στα χείλη και έχει υψηλή απόδοση χρώματος, ενώ είναι αδιάβροχο και παραμένει σταθερό τουλάχιστον για 6 ώρες. Ταιριάζει τέλεια με τα αγαπημένα σας φλογερά κόκκινα κραγιόν ή φούξια.

 

LIPLINER - TOFFEE

 


 

Εξαιρετικά βουτυρένιο, γλιστρά απαλά στα χείλη και έχει υψηλή απόδοση χρώματος, ενώ είναι αδιάβροχο και παραμένει σταθερό τουλάχιστον για 6 ώρες.  Πρόκειται για το τέλειο nude καθώς είναι πολύ κοντά στις φυσικές αποχρώσεις των χειλιών ενώ μπορεί και να χρησιμοποιηθεί για να δώσει όγκο.

 

LIPLINER-CHOCOLATE

 

 

Εξαιρετικά βουτυρένιο, γλιστρά απαλά στα χείλη και έχει υψηλή απόδοση χρώματος, ενώ είναι αδιάβροχο και παραμένει σταθερό τουλάχιστον για 6 ώρες. Λίγο πιο σοκολατένιο και πιο σκούρο από το toffee, αποτελεί την τέλεια επιλογή για καφέ ή nude κραγιόνΕξαιρετικά βουτυρένιο, γλιστρά απαλά στα χείλη και έχει υψηλή απόδοση χρώματος, ενώ είναι αδιάβροχο και παραμένει σταθερό τουλάχιστον για 6 ώρες. . Για να δημιουργήσετε ένα 90s look, φορέστε το με nude lip gloss.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί.

Instagram