Blog

Enzyme Peels

Nov 01, 2023

Enzyme Peels

Ενζυμικό peeling: Η απαλή απολέπιση για λαμπερή επιδερμίδα!

Ψάχνετε τον τέλειο τρόπο να ενισχύσετε τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σας; Το ενζυμικό peeling, είναι αυτό που χρειάζεστε. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια μορφή απολέπισης στην οποία χρησιμοποιούνται ένζυμα φρούτων, αντί για κόκκους. Αυτό τα καθιστά μια ασφαλή, φυσική και αποτελεσματική θεραπεία και αποτελεί την ήπια εναλλακτική λύση στο χημικό πίλινγκ.

Τι είναι το ενζυμικό πίλινγκ;

Eίναι μια θεραπεία προσώπου που έχει σκοπό να απαλλάξει την επιδερμίδα σας από τα νεκρά κύτταρα, αποκαλύπτοντας την πιο λαμπερή εκδοχή της. Τα ένζυμα που χρησιμοποιούνται στο ενζυμικό peeling προέρχονται από φρούτα και λαχανικά όπως ο ανανάς, η παπάγια και η κολοκύθα. Αυτά τα ένζυμα βοηθούν στη διάσπαση των πρωτεϊνών, συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνών κερατίνης που βρίσκονται στην εξωτερική στιβάδα του δέρματος. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, αφήνοντας το δέρμα πιο λείο και απαλό.

Οφέλη του ενζυμικού peeling

Eπειδή πρόκειται για απολέπιση, αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή, καθαρίζει τους πόρους και μειώνει τα μαύρα στίγματα και τις κηλίδες. Επίσης είναι ασφαλές για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από γυναίκες που είναι έγκυες. Τα ένζυμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες έχουν ευαίσθητο δέρμα που δεν μπορούν να ανεχθούν τα άλφα και βήτα υδροξυοξέα.

Γενικά, με τα ενζυμικά peeling, θα νιώθετε λιγότερο ερεθισμό από ό,τι με τις θεραπείες μικροδερμοαπόξεσης ή λέιζερ, ενώ αποκομίζετε σημαντικά οφέλη. Παρέχουν έναν πιο ήπιο τρόπο απολέπισης και χαρίζουν στο δέρμα μοναδική λάμψη. Επιπλέον ενισχύουν την ενυδάτωση και αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας και μειώνοντας τις λεπτές γραμμές.

 

Enzyme Exfoliant Papain & Amino Complex, Grown Alchemist.

 

Papaya Enzyme Scrub Vit C, Rodial, inbeautypharma.com

 

 

Papaya Enzyme Peel, Elemis, macherie.gr

 

 

Yo Glow, Wishful, Sephora.gr

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευθεί.

Instagram